Feadship 19 Meter

Motorboot

Elegant motorjacht in prachtige staat.

Feadship is zonder twijfel een van de meest gerenommeerde jachtbouwers uit de Nederlandse jachtbouwgeschiedenis en wereldwijd bekend om de bouw van fantastische superjachten. De naam Feadship staat voor duurzame kwaliteit, elegantie en stijl. De Haddock is daar een fraai voorbeeld van. Zij is een tijdloze schoonheid met grandeur en klasse. In 1962 ging zij voor het eerst te water en sindsdien heeft zij gevaren aan de Franse en Italiaanse riviera's,waar zij vaak is gespot in exclusieve oorden zoals Portofino en St. Tropez. Tegenwoordig ligt de Haddock afgemeerd in Muiden. De Haddock is een klassieke spitsgatter met dubbele schroefas. Zoals andere jachten uit deze exclusieve categorie is de romp van staal en de opbouw van aluminium. De Haddock vaart bijzonder comfortabel dankzij de Vosper stabilisatoren. In 2007 en 2008 heeft de Haddock een uitvoerig groot onderhoud gehad, waarbij de romp geheel gestraald is en gespoten in Flag Blue.

Algemeen
Besturing: mechanisch
Accommodatie
Kooktoestel & brandstof: halogeen
Overig: Wanneer je de Haddock afgemeerd ziet in de jachthaven bekruipt je ogenblikkelijk het gevoel dat je graag plaats zou willen nemen op het sfeervolle achterdek, dat een heerlijke, mediterrane, sfeer ademt. Het is beschut tegen zon- en wind en daardoor erg comfortabel. Voor zonaanbidders is er het met teak bedekte bovendek, waar men rondom een vrij uitzicht heeft. Bij het betreden van het interieur wordt die zelfde charmante sfeer versterkt opgeroepen. Wat een heerlijk gevoel geeft dit jacht!
Uitrusting
Ankerlier: electric
Bijboot: met 15 pk buitenboordmotor


Feadship 19 Meter   Feadship 19 Meter   Feadship 19 Meter   Feadship 19 Meter  


  • bouwjaar: 1962
  • materiaal: Staal
  • lengte/breedte/diepgang: 19.00 x 5.00 x 1.50 (m)
  • ligplaats: Muiden

  • Contact opnemen met de adverteerder

Mede mogelijk gemaakt door Boten.NL / Sitemap


123motorboten / 123zeilboten / 123motorzeilers / 123catamarans / 123sportboten / 123roeiboten / 123sloepen / 123consoleboten / 123visboten / 123waterscooters