BIJLSMA KOTTER Kotterjacht

Motorboot

Stoer en degelijk schip. Massief mahonie interieur. Perfect onderhouden. Zeewaardig. Vaarklaar!

Stoer en degelijk schip in 1983 gebouwd door scheepswerf Bijlsma te Friesland. Keurig interieur van door en door mahonie. Ruim en knus schip geschikt voor lang verblijf aan boord. Zeer goed onderhouden van binnen en van buiten; geen roest- of vetspoortje te vinden! Alles blinkt, van het RVS beslag tot het koper. Goede vaareigenschappen en geschikt voor groot water.

Algemeen
Overig: In werkelijk perfecte staat verkerende spitsgatkotter. Dik staal. Stevig gebouwd. Mooi afgewerkt interieur van massief mahonie.
Accommodatie
Overig: Schip heeft een eigenaarshut achterin met 2 gescheiden bedden. Lengte 1.85, eventueel te verlengen. Voorin een geriefelijke kajuit met kombuis. Ruime en lichte salon.
Motor, electra, water
Overig: Motor, een Volvo Penta MD 40. Als nieuw. Perfect ingebouwd en met veel zorg onderhouden.
Navigatie en electronica
Overig: Het schip is van een voormalige kapitein die er voor heeft gekozen om dit schip uitsluitend met een basis set aan navigatiemiddelen uit te rusten. Dus geen plotter of AIS, maar wel een marifoon etc.
Uitrusting
Overig: Schip is veilig uitgerust en geschikt voor groot water.


BIJLSMA KOTTER Kotterjacht  


  • bouwjaar: 1983
  • materiaal: Staal
  • lengte/breedte/diepgang: 11.20 x 3.60 x 1.30 (m)
  • ligplaats: In verkoophaven

  • Contact opnemen met de adverteerder

Mede mogelijk gemaakt door Boten.NL / Sitemap


123motorboten / 123zeilboten / 123motorzeilers / 123catamarans / 123sportboten / 123roeiboten / 123sloepen / 123consoleboten / 123visboten / 123waterscooters